Overwatch'un aylık oyuncu sayısı görenleri şaşırtıyor

Blizzard'ın son dönemlerde en çok beğenilen oyunu Overwatch'un aylık aktif oyuncu sayısı açıklandı.
Blizzard'ın son çeyrek raporlarında görülen bilgiler arasında Overwatch'un aylık 46 milyon oyuncusu olduğu belirtiliyor. Blizzard'ın e-spor anlamında Starcraft'tan sonra ikinci kilometre taşı olan Overwatch'un önlemez yükselişi her geçen gün devam etmekte.



Dünyanın en çok oynanan rekabetçi oyunu League of Legends'ın oyuncu bazında yeni rakibi olan Overwatch, her geçen gün güncellenerek oyuncuların ilgisini devamlı üzerine çekiyor. Oyunun son çeyrekte yüzde 38 büyüdüğünü söyleyen Activision, Overwatch'un satış başarısından oldukça memnun durumda.

Diğer bir yandan Blizzard'ın önümüzdeki aylarda oyuna yeni bir oyun modu daha ekleyeceğini hatırlatalım. Yeni eklenen modunu oynarken, dalga dalga gelen omnic düşmanları temizlemeye çalışacağız. Yaz Oyunları Etkinliği'ni de geri getiren geliştiriciler, bu etkinlik sayesinde oyunda kapalı olan eski kostümleri açarak üstüne yeni kostümler de getirmişti.




Oyun e-spor tarafında ise emin adımlarla yoluna devam ediyor. Overwatch League kapsamında yapılan turnuvaların, oldukça büyük kitlelere hitap ettiğini söylenmekte. Bakalım Blizzard, ilerleyen dönemlerde Overwatch için ne gibi yenilikler getirecek, hep birlikte göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.