iPhone 8 İşte Böyle Gözükecek !

Bir şirket, bu zamana kadar çıkan tüm iPhone 8 sızıntılarını alarak iPhone 8 maketleri üretti.
iPhone 8'in tanıtılmasına yalnızca birkaç kafta kaldı. Ertelenebileceğine dair  söylentiler olsa da biz Eylül ayında tanıtımı olacağını bekliyoruz. Lansmana  kısa zaman kala sızıntıların artmasıyla pek çok  iPhone 8 gördük. Ancak bir şirket bu yapılanlardan çok daha fazlasını yaptı ve tüm sızıntı bilgileri toplayarak iPhone 8 maketleri üretti. 
Maketlerin ön yüzü tamamen ekran. Yalnızca üst kısımda ahize, kamera ve sensörler için bir girinti bulunmakta. Maket olduğu için mi bilinmiyor, ancak telefonun metal çerçevesi ile ekran arasında ince beyaz bir çerçeve var. Eğer gerçek iPhone 8'de de bu çerçeve bulunacaksa, beyaz beyaz parlayan çerçeveler ince de olsa kullanıcıları rahatsız edebilir. Ayrıca diğer 'çerçevesiz' telefonlarla karşılaştırıldığında bu tasarım çerçeveli kalıyor. 


Maket iPhone 8'in arka yüzü ise iPhone 4 ve 4S'lerden bizlere hatırlatan düz cam şeklinde. Diğer  iPhone modellerine göre bu sefer farklı olarak sol üstteki çift kamera bu kez dikey olarak yerleştirilmiş. Arka kısmının da düz cam bir panelden oluşması, iPhone 8'in kablosuz şarjı destekli olmasının da ihtimalini arttırmakta.
Telefonun yanları gümüş rengi bir metal çerçeveye sahip. Sağ yanında önceki modellere göre daha büyük olan güç tuşu, sol tarafta ise ses açma-kapama ve sessize alma tuşu bulunuyor. Telefonun altında ise Lightning girişi, hoparlör ve mikrofon bulunuyor. Kulaklık girişi tabii ki yok.


Cihazın boyutu iPhone 7 ve 7 Plus arasında birşey.Yanlız ekran çerçeveleri neredeyse tamamen ortadan kaldırıldığı için ekran boyutu 7 Plus'tan biraz fazla olacak.
Bu maket tasarımı HomePod yazılımından, fabrikadan çıkan bilgilerden ve CAD çizimlerinden ortaya çıkan iPhone 8 verilerinin tamamının kullanılmasıyla oluşturulmuş. Kısaca diyebilir ki bir şirket bu zamana kadar çıkan sızıntı bilgileri topluyor ve iPhone 8 maketi yapıyor. Bununla birlikte maketleri üreten şirket asla 'iPhone 8 böyle olacak' demiyor.
iPhone 8 maketlerini aşağıdaki videodan inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.