Artık Emojili Alan Adı Alabilirsiniz !

Emojili alan adı alarak trafiğinizi fazlasıyla arttırabilirsiniz. Emoji alan adlarının ücretleri yıllık 45 dolar ile 10 bin dolar arasında değişiyor.
Emojiler günümüzde artık bir dil haline gelmiş bulunmakta günlük hayatımızda çokca karşılaşabiliyoruz. Öyle ki artık emojili alan adı alarak web site açmak bile mümkün.
xn--f28h.to adlı siteden istediğiniz emojiden alan adı alabilirsiniz. Web sitenizin ismi sevdiğiniz bir emoji olabilir böylelikle insanların dikkatlerini sitenize çekebilirsiniz.


Sitede sıradan bir emojiyi yıllık 45 dolara alabilirsiniz. Fakat gözlerinde kalp olan emoji (özel) gibi emojileri yıllık 10 bin dolar gibi bir fiyatı gözden çıkarmanız gerek.
Şuan yanlızca '.to' uzantısı ile alan adı almanız mümkün. Ancak diğer TLD’ler de(üst seviye alan adı) desteği sunduğunda başka alan adlarınada emoji almak mümkün olacak.


Emoji şeklinde alan adınız sitenizi daha dikkat çekici yapabilir böylelikle trafiğiniz artmış olur. Örneğin; bir müzik şirketi müzikçalar emojisinin alan adını ya da bir petshop zinciri kedi, köpek şeklinde bir emoji alan adı alabilir. Troll arkadaşlar için baştan söyleyelim, gülen kaka emojisi çoktan alındı.
Bir emoji alan adı almak ya da yalnızca ne olduğuna bakmak isterseniz buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. İyi de klavyede yok? Bilgisayarda nasıl gireceğiz bu sitelere acaba?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.